De leukste gratis e-books #44

0
gratis ebooks ereaders

eReaders.nl zet elke maand de drie leukste gratis e-books die er op internet te vinden zijn voor je op een rij. Benieuwd naar de eerdere berichten in deze serie? Hier vind je ze allemaal bij elkaar.

E.J. Stevens, Bevroren
Wanneer een klant beweert dat haar huis is behekst, probeert Ivy Granger, paranormaal detective, haar geest open en haar wapens bij de hand te houden. Als haar paranormale gaven en recente zaken haar iets hebben geleerd, is het wel dat je beter gewapend kunt zijn voor onverwachte gebeurtenissen. Zal Ivy de confrontatie met moorddadige spoken aandurven? Alles is mogelijk in Harborsmouth.

Download hier

Annie M.G. Schmidt, De spin Sebastiaan
Dit is de spin Sebastiaan, het is niét goed met hem gegaan… Wie kent dit versje niet? In deze bundel staan ook nog 74 andere verhalen en gedichten, onder meer over reus Borremans, poes Minetje, moeder Watja en dochter Datja en tante Tuimelaar die verdwaalde.

Eerder selecteerden we van Annie M.G. Schmidt al Heksen en zo, Het hele schaap Veronica en In Holland staat mijn huis.

Download hier

Grazia Hattem-Le Clerq, De fotomagiër
Als Flip voor kerst een fotobewerkingsprogramma van zijn vader krijgt, ontdekt hij dat hij mensen kan laten verdwijnen. Door een foto van iemand te maken en hem of haar daarna van de foto te verwijderen, verdwijnt de persoon ook in het echt. Als student gebruikt hij zijn “talent” om bij te verdienen als huurmoordenaar.  De meeste slachtoffers van Flip komen terecht in een andere wereld, waarin hij heer en meester is. Iedere eerste zaterdagavond van de maand organiseert hij een wrede talentenjacht. De winnaar mag naar huis, maar de verliezers verdwijnen voorgoed.

De vrijgekomen slachtoffers durven uit angst niets tegen hem te beginnen. Totdat op een dag de getuigen van de gruwelijke verdwijning een moeder en haar zoontje van de vriesdood redden. Ze willen de fotomagiër uitschakelen.

Download hier

Heb je zelf een boek geschreven dat je als e-book gratis aanbiedt? Laat het weten in een reactie hieronder of via info@ereaders.nl!

Vorig artikelReview: Boyue Likebook Mars (2018)
Volgend artikelKobo CEO: “Meer e-readers verkocht met 10.000 dichte winkels”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in