De leukste gratis e-books #46

1
leuke gratis ebooks 46

Niets meer te lezen? De e-books in onze serie De leukste gratis e-books zijn gratis te downloaden! Deze keer: een fijne roman, een bundel met horrorverhalen en een klassieker die je gelezen moet hebben. Benieuwd naar de andere e-books die we selecteerden voor deze serie? Hier vind je ze allemaal.

Richard Otten, Kort door de bocht
In de bundel Kort door de bocht vind je tientallen verrassende horrorverhalen met hier en daar een lugubere wending. Je leest onder meer over een paashaas in een kofferbak, over Michelle die dankzij haar moeders galajurk de koningin van het schoolbal is en over Barry die met een persoonlijk cadeau indruk probeert te maken op Vera.

Eerder selecteerden we van Richard Otten al Caroline’s dagboek, die vind je hier,

Download hier

Sophie Love, Voor nu en voor altijd (De herberg van Sunset Harbor 1)

Emily Mitchell, 35 jaar oud, woont en werkt in New York City. Ze heeft zich door een aantal mislukte relaties geworsteld. Wanneer haar vriend, met wie ze al zeven jaar een relatie heeft, haar mee uit neemt voor een langverwacht jubileumdiner, weet Emily zeker dat het deze keer anders zal zijn en dat ze deze keer eindelijk de ring zal krijgen. Maar als hij haar in plaats daarvan een klein flesje parfum geeft, weet Emily dat het tijd is om het uit te maken en om haar hele leven weer een frisse start te geven.

Wankelend onder haar onbevredigende leven vol druk, besluit Emily dat het tijd is dat er iets verandert.

Om dit boek te kunnen downloaden moet je eerst een Kobo-account aanmaken. Je kunt het boek daarna lezen via de Kobo-app of op je Kobo e-reader.

Download hier

Hector Malot, Alleen op de wereld
Deze jeugdavonturenroman van Hector Malot is een absolute klassieker. Vondeling Remi groeit op bij moeder Barberin, zonder te weten dat zij zijn echte moeder niet is. Als Barberins Jèrome in geldnood komt wil hij van Remi af en verkoopt hem aan de Italiaanse rondreizende artiest Vitalis.

Download hier

Weet jij een gratis e-book dat niet in deze serie mag ontbreken, of heb je misschien een e-book geschreven dat je gratis weggeeft? Laat het ons weten in een reactie hieronder of via info@ereaders.nl!

Vorig artikelWinactie: Kobo Nia
Volgend artikelMichiel Reijs (Rakuten Kobo): ‘Nederland is een echt e-readerland’

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in