De leukste gratis e-books #47

3
leukste gratis ebooks ereaders

De komende tijd zitten we weer veel thuis. Heb jij ook extra veel tijd om te lezen? Deze toffe e-books download je helemaal gratis. 

Bert Holtes en Wop Sietsma, Back Up -Zo wijd de wereld strekt
Vlak voor het Vredespaleis wordt een aanslag gepleegd. Het slachtoffer is de directeur van de United Nations Bureau of Investigation, die door het Internationaal Strafhof zou getuigen in het proces tegen de organisatie Spider Web. Aan Lémarc Tasker de taak om de aanslag te onderzoeken en de daders te achterhalen.

Download hier

Fiona Grace, Moord in het landhuis
Na haar scheiding besluit de negenendertigjarige Lacey dat het roer om moet. Ze zegt haar baan op en keert haar snelle leven in New York de rug toe. Ze verhuist naar het schilderachtige Engelse dorpje Wilfordshire, waar ze haar droom waarmaakt: een eigen antiekwinkel. Maar als een van haar klanten dood gevonden wordt, zijn alle ogen op haar gericht. Een eigen bedrijf runnen, met een buurvrouw als grote vijand, een flirterige banketbakker aan de overkant en een misdaad die moet worden opgelost: is dit nieuwe leven alles wat Lacey dacht dat het zou zijn?

Om dit boek te kunnen downloaden moet je eerst een Kobo-account aanmaken. Je kunt het boek daarna lezen via de Kobo-app of op je Kobo e-reader.

Download hier

Jaap Boekestein, Tais Teng e.a., Schaduwen en goden
Houd jij van fantasy? In deze bloemlezing vind je drie spannende fantasyverhalen van Jaap Boekesteijn, Tais Teng en Mike Jansen. In Schaduwstrijd voert Jaap Boekestein je mee naar het einde van de Tijd van de Ware magie. Vervloekingen waren rond als een duistere walm en de laatste aartsmagiers verdwenen. In De falende god van Mike Jansen zijn de drie huurlingen Grim, Grijs en Thoreld op de vlucht voor een eeuwenoud kwaad. En in Schaduwschepen van Tais Teng reis je af naar de magische landen van Gran Terre en de schaduwschepen van de Hanze.

Download hier

Weet jij een gratis e-book dat niet in deze serie mag ontbreken, of heb je misschien zelf een e-book geschreven dat je gratis weggeeft? Laat het ons weten in een reactie hieronder of via info@ereaders.nl!

Vorig artikelE Ink verwacht recordomzet in 2020
Volgend artikelE-books lenen bij de Bibliotheek, hoe werkt dat?

3 REACTIES

  1. Nog even een aanvulling van de auteurs van ‘BACK-UP’. Deel 2 van de serie is ook ondertussen uit en kan ook GRATIS worden gedownload via de website van de auteurs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in