De leukste gratis e-books #49

1
leukste gratis ebooks ereadersnl

We hebben weer drie leuke gratis e-books voor je! Deze keer: een fantasyroman, een thriller en een historisch kortverhaal. Benieuwd naar de gratis e-books die we eerder selecteerden? Hier vind je ze allemaal handig bij elkaar.

Morgan Rice, Een troon van zusters #1
Sophia en haar jongere zusje Kate willen wanhopig graag weg uit hun afschuwelijke weeshuis. Ze dromen ervan om ergens anders op te groeien, zelfs als dat betekent dat ze op straat moeten leven, in de wrede stad Ashton. Sophia droomt ervan om bij het hof binnen te komen en een aristocraat te vinden om verliefd op te worden. Kate wil het zwaard leren te gebruiken om met draken te vechten en een krijger te worden. Ze worden verenigd door hun geheime, paranormale gave om elkaars gedachten te lezen, hun enige redding in een wereld die erop uit lijkt om hen te vernietigen.

Om dit boek te kunnen downloaden moet je eerst een Kobo-account aanmaken. Je kunt het boek daarna lezen via de Kobo-app of op je Kobo e-reader.

Download hier

Hubert Landmeter, Momentopname
Tim Beeks beleeft de dag van zijn leven. Hij is compagnon gemaakt in het bedrijf. Hij is gelukkig getrouwd en heeft de schattigste dochter die een vader zich kan wensen. Als hij het grote nieuws deelt met zijn gezin, heeft zijn vrouw Lucy een nog grotere verrassing. Het kan niet op. Hij heeft zelfs een dreigend noodlot afgewend. Alles gaat voor de wind. Maar het lot heeft altijd het laatste woord.

Download hier

Iris Versluis, Breekbaar
Memphis, Oude Egypte, 921 v.Chr. Er heerst grote vreugde in het huis van Nekhtamin als zijn vrouw een prachtige jongen ter wereld brengt. De jonge bediende Bakmut heeft de eer om de kleine Ptahmes te mogen verzorgen. Al snel slaat het geluk om in verdriet als het kleine mannetje onophoudelijk blijft huilen. Wat is er met hem aan de hand?

Eerder selecteerden we in deze serie al andere boeken van Iris Versluis, namelijk Passie uit het verleden, Fotomoment en Olifantentranen.

Download hier

Weet jij een gratis e-book dat niet in deze serie mag ontbreken? Heb je misschien zelf een e-book geschreven dat je gratis weggeeft? Laat het ons weten in een reactie hieronder of via info@ereaders.nl!

Vorig artikelHebban.nl overgenomen door Stichting CPNB
Volgend artikelDagbladen: digitale stijging compenseert daling print

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in