De leukste gratis e-books #5

0
De leukste gratis ebooks - gratis pdf - gratis epub

E-books worden steeds goedkoper, en dat is natuurlijk goed nieuws. Deze 3 e-books zijn echter helemaal gratis! Je kunt ze legaal downloaden en op je e-reader, smartphone of computer zetten. Veel leesplezier!

Langzaam, zo snel als zij konden – Toon Tellegen
Gratis Ebook Langzaam zo snel als zij kondenZowel volwassenen als kinderen lezen met plezier de bekende korte verhaaltjes over de eekhoorn, de egel en andere dieren. In de bundel Langzaam, zo snel als zij konden vind je een verzameling van de mooiste verhalen, onder meer over de egel die post krijgt, de vlinder die de zwaan leert fladderen en de eenzame potvis die uitgenodigd wordt op het feest van de meeuw. Een aanwinst in je (digitale) boekenkast!

Download Langzaam, zo snel als zij konden hier

Gratis Ebook Thriller Mokerslag Bart van LierdeMokerslag – Bart van Lierde
De Vlaamse auteur Bart van Lierde heeft inmiddels een indrukwekkende lijst boeken op zijn naam staan. De titels die niet meer worden uitgegeven stelt de schrijver gratis als e-book beschikbaar. Een ervan is Mokerslag, een psychologische thriller waarin een 12-jarige jongen een plan beraamt om zijn gewelddadige vader, die het gezin in een ijzeren greep houdt, te vermoorden.

Download Mokerslag hier

Gratis Ebook Hoe word ik succesvoller - Urgert en Van DeudekomHoe word ik succesvoller dan mijn collega’s? – Rob Urgert en Joep van Deudekom
Iedereen wil succesvol zijn. Welke factoren zijn van belang voor een bloeiende loopbaan? In hoeverre tellen lengte, huidskleur, leeftijd en geslacht nu echt mee? Wat kun je zelf doen om succesvoller te worden? Met een flinke schep humor en duidelijke voorbeelden bekijkt het auteursduo Rob Urgert en Joep van Deudekom (bekend van het VARA-programma De Kwis) welke omstandigheden het meest gunstig zijn voor een geslaagde carrière.

Download Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s hier

Zelf een mooi gratis e-book gevonden? Laat het hieronder weten!

 

Vorig artikelE-books worden steeds goedkoper, fysieke boeken steeds duurder
Volgend artikelVanaf juli ook Engelse titels op Hebban.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in