De leukste gratis e-books #51

2
leuke gratis ebooks 51

Op zoek naar e-books om gratis te lezen? In deze serie speuren we de leukste gratis e-books voor je op. Deze boeken zijn door de auteur of de uitgever gratis beschikbaar gemaakt of het auteursrecht is verlopen. Benieuwd naar alle gratis titels? Hier vind je ze allemaal handig bij elkaar

Redactie Psychologie Magazine, Leef volgens je eigen plan
Werk, hobby’s, plannen, verplichtingen, etentjes: we proppen ons leven vol tot de rand. Pas als je uit die molen stapt – omdat je even gedwongen thuiszit, bijvoorbeeld, of op vakantie bent – zie je de gekte. Streef je wel na wat je écht belangrijk vindt? IN deze special lees je alles over keuzes maken en het beste uit je leven halen.

Om dit e-book (in pdf-formaat) te kunnen downloaden moet je je naam en e-mailadres invullen.

Download hier

Björn Peeters, Op kot met Jentel – In het eerste jaar
Wat gebeurt er als vijf meiden tijdens hun studie samen in één huis gaan wonen? Jentel woont voor het eerst op zichzelf, ver van haar verschrikkelijke moeder. Ze merkt echter snel dat in een studentenhuis wonen ook niet zo eenvoudig is. Gelukkig heeft ze Carla, Kitten, en Prinses. Hilarische avonturen gegarandeerd, maar haalt hun prille vriendschap het einde van het schooljaar?

Om dit boek te kunnen downloaden moet je eerst een Kobo-account aanmaken. Je kunt het boek daarna lezen via de Kobo-app of op je Kobo e-reader.

Download hier

Frans Bonnier, De dryade van Reros
in dit korte fantasyverhaal gaat een tovenaarsleerling op weg naar het kasteel van een verdwenen tovenaar. Onderweg ontmoet hij een dryade. Het zal zijn leven ingrijpend veranderen. Van auteur Frans Bonnier lichtten we eerder al De poortwachter uit, die vind je hier.

Download hier

Zelf een leuk gratis e-book gevonden of misschien heb je er zelf wel een geschreven? Laat het ons weten in een reactie of via info@ereaders.nl.

Vorig artikelBibliotheek leent minder fysieke boeken uit, online Bibliotheek gegroeid
Volgend artikelReview: Kobo Elipsa (2021)

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in