De leukste gratis e-books #8

2
gratis-ebooks-downloaden

Geniet nog even van het herfstzonnetje met een paar fijne nieuwe boeken! Wat dacht je van deze drie mooie e-books? Je kunt ze gratis en voor niets downloaden dus zet ze snel op je e-reader, smartphone of tablet.

Afvoer – Edward Hendriks
Origineel kort verhaal van copywriter en schrijver Edward Hendriks. Als de vriend van de 41-jarige Janne haar bedriegt en vervolgens verlaat, blijft ze alleen achter. Ze is onzeker over haar lichaam en voelt er weinig voor om opnieuw de vrijgezellenmarkt op te gaan. Kon ze de tijd maar terugdraaien, opnieuw jong en mooi zijn en andere keuzes maken… Als ze ontdekt dat ze via het doucheputje door de tijd kan reizen blijkt dat ze de gevolgen niet heeft overzien.

Download Afvoer hier

Geluk is voor de dommen – Hans Vervoort
‘Geluk is voor de dommen’ is een bundel met 18 korte verhalen rondom het thema ‘Hoe kom je aan een beetje geluk?’ In deze intrigerende verhalen lees je hoe de hoofdpersonen in bizarre situaties terechtkomen en daar soms het beste, soms het slechtste van maken. Lees over een inbreker die tot het uiterste getergd wordt door zijn bejaarde slachtoffer, een vader die zorgt voor zijn gekloonde kind, en over Maria, ooit het mooiste meisje van de klas, nu een extreem dikke vrouw, die uit huis getakeld moet worden.

Download Geluk is voor de dommen hier

Het is niet zoals het is – Niels A.G. Kerstes
Kort verhaal. Rik is een ambitieuze, maar weinig succesvolle promovendus. Als hij ontdekt dat zijn begeleidende professor al jarenlang wetenschapsfraude pleegt staat hij voor een moeilijke keuze: geeft hij de professor aan of gebruikt hij zijn kennis om zelf hogerop te komen?

Download Het is niet zoals het is hier

Ook een mooi gratis e-book gevonden of misschien wel zelf geschreven? Laat een reactie achter en deel het met ons!

Vorig artikelStorytel lanceert eigen verhalenseries met Storytel Original
Volgend artikelKinderboekenweek van start

2 REACTIES

  1. waar is keetje tippel ? ik had het op mijn smartphone en heb het per ongeluk verloren,en ik had graag Non Fictie is dat mogelijk in Gratis E books a u b
    Groet,
    Renee Lissens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in