De leukste gratis e-books

2
De leukste gratis ebooks

Via internet kun je op verschillende manieren aan legale, gratis e-books komen. Niet altijd zijn deze e-books van topkwaliteit, maar er zitten toch zeker ook genoeg juweeltjes tussen. Heb je deze drie al gelezen?

‘Ik ben omringd door debielen en ik voel me goed’ – Stefan Nieuwenhuis

Ik ben omringd door debielen - gratis ebookAlleen al om de titel zou je dit boek moeten lezen. De cynische David werkt al jaren met enorme tegenzin op een Arbo-kantoor. Hij heeft niets op met zijn werkschuwe cliënten noch met zijn luie collega’s. Als op een dag het hoofdkantoor besluit het personeelsbestand uit te dunnen, wordt ook David tot zijn grote ontsteltenis ontslagen. Hij weigert dit nieuws met zijn omgeving te delen en verzint de ene leugen na de andere om zijn sullige vriendinnetje en familie de waarheid niet te hoeven vertellen. Dit hilarische boek lees je in een ruk uit.

‘Ik ben omringd door debielen en ik voel me goed’ kun je hier downloaden.

‘Anavatos onbereikbaar’ – Rob Laanen

Anavatos onbereikbaar - gratis ebookEen spannende thriller over het Griekse dorpje Anavatos, waar in 1822 de inwoners omkwamen bij de belegering van de Turken. Dit verhaal kruist zich met salesmanager Eric, die op een dag een vreemde uitnodiging in de brievenbus vindt, geadresseerd aan zijn vrouw Eva. De afzender vraagt haar naar een begraafplaats te komen. Omdat Eva echter vier jaar terug al overleden is, vertrouwt Eric de zaak niet en gaat zelf op onderzoek uit.

‘Anavatos onbereikbaar’ vind je hier.

‘Losgelaten’ – Harrij Smith

Losgelaten - gratis ebook‘Losgelaten’ is een vlot geschreven reisverhaal dat je aan het denken zet. Hoofdpersoon Saskia loopt in Grenoble, waar zij woont en werkt, haar oud-collega Robert tegen het lijf. Robert is van plan met een rugzak en een tentje de bergen in te trekken. Ze besluit met hem mee te gaan. Robert blijkt een open relatie te hebben: hij en zijn partner laten elkaar vrij om met anderen een liefdesrelatie te beginnen. Zijn openhartige uitleg zet Saskia aan het denken over zichzelf en haar relatie.

‘Losgelaten’ vind je hier.

Ken jij andere legale, gratis e-books die beslist de moeite waard zijn? Laat het ons hieronder weten!

Vorig artikelVerkoop e-books daalt, uitleningen stijgen
Volgend artikeleLinea Moederdagactie: 1 jaar voor maar 49,99

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in