Donderdag 22 september gratis boek

op www.ebook.nl

Elle van RIjn: De dag waarop ik Johannes Klein doodreed

Donderdag 22 september geeft eBook.nl in samenwerking met Uitgeverij Ambo Anthos het nieuwste boek van Elle van Rijn gratis weg. Dit doen wij op een hele speciale manier. We hebben het boek opgedeeld in drie stukken. Het hele boek speelt zich af in één dag. De download van het eerste stuk begint op het tijdstip dat het boek begint. Dat is 6.45 uur.

De gratis download van het eerste deel loopt van 6.45 uur tot 12.00 uur. Daarna is het eerste deel van het boek niet meer te downloaden. Het tweede deel van het boek verschijnt. Dit tweede deel is gratis te downloaden tot 16.51. Op dit moment verdwijnt het tweede deel en verschijnt het derde deel. Dit derde deel is beschikbaar tot 20.00 uur. Op dit moment tijdstip eindigt ook het boek.

Voor de volledigheid het schema:
Deel 1: 6:45 – 12:00
Deel 2: 12:00 – 16:51
Deel 3: 16:51 – 20:00

De delen zijn alleen te downloaden tussen de twee tijdstippen. Om het hele boek te downloaden moet de geinteresserde dus drie keer terugkomen op deze pagina. De delen zijn niet beveiligd met DRM dus inloggen is niet verplicht.

Na afloop is het niet mogelijk om de bestanden nog te ontvangen. Dit in tegenstelling tot de actie met de boeken van Lee Child.