E-reader kopen

Hoi allemaal,

Ik heb sinds afgelopen december een Kindle Paperwhite en ben daar nog steeds helemaal tevreden mee. Ik ben voor een Kindle gegaan omdat ik eigenlijk alleen maar in het Engels lees.

Maar nu wil mijn moeder ook graag een E-reader kopen en die vraagt aan mij wat ze het beste kan doen. Behalve met een Kindle heb ik totaal geen ervaring met e-readers vandaar mijn vraag hier.

Ze wil graag een e-reader MET ingebouwd licht. Dan kom je op de Kindle Paperwhite of Kobo Glo uit toch? Of zijn er nog andere?

Nu leest zij ook engels maar met name nederlands, en dan lijkt het met niet handig om een Kindle te nemen omdat boeken van Bol.com e.v.a. daar niet op werken als ik dat goed begrepen heb.

Maar nu lees ik allemaal reviews op het internet en dan twijfel ik ook weer aan de Kobo want ik zag o.a. dit:
“Kobo heeft een eigen site waar ze digitale boeken verkopen en daar is niets mis mee en dat gaat goed. Maar ik ben minder tevreden over het plaatsen van vrije boeken op deze reader. Bij een reader van een ander merk ging dat vlekkeloos. Een hele zooi boeken in een keer met de verkenner op de reader en dat was dat. Met de Kobo is dat veel proberen en soms lukt het. Nu op dit ogenblik staan meer dan 100 boeken op mijn reader die deze Kobo niet ziet! Jammer. ”

hebben meer mensen daar last van?

Als iemand wat advies kan geven over wat mijn moeder het beste kan aanschaffen dan hoor ik het graag 😀

Alvast dank!