Ebook-abonnement voor kids: Telekids Boeken

0

RTL Telekids en Elly’s Choice lanceren samen een nieuw platform: Telekids Boeken. Met dit unieke Nederlandse e-book abonnement voor kinderen kan er naar hartenlust worden gelezen door kids in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Met Telekids Boeken krijg je voor slechts €2,99 per maand een selectie van 10 verschillende e-books aangeboden die leesplezier garandeert voor alle kinderen in het gezin.
 

Gerenommeerde auteurs als Marcel van Driel, Nannie Kuiper en Marianne Busser & Ron Schröder stimuleren dit initiatief; boeken van hun hand zitten dan ook in het lanceringsaanbod van Telekids Boeken.

‘Prachtig initiatief van Telekids. Want elke manier om kinderen te laten lezen is winst!’ – Marianne Busser & Ron Schröder (Het letterwinkeltje)

‘Belangrijk, een website voor kinderboeken. Thuis niet alleen een tablet voor spelletjes, maar ook voor verhalen. Zo krijgen lezen en voorlezen een centrale plaats in het gezin. Dat kan ik alleen maar stimuleren.’ – Nannie Kuiper (Ga je mee op reis?)

‘Wat ik zo geweldig vind aan Telekids Boeken is dat kinderen hun tablets nu ook kunnen gebruiken om te lezen. Boeken lezen wordt op deze manier nog leuker en toegankelijker gemaakt.’ – Marcel van Driel (Superhelden. nl)

Het aanbod van Telekids Boeken bestaat elke maand uit 10 eBooks: 3 titels voor de 3- tot 6-jarigen, 4 titels voor kinderen van 6 tot 9 jaar en 3 titels voor de leeftijdscategorie 9 tot 12 jaar. Van voorleesboeken tot avonturenboeken, van zowel nieuw schrijftalent als bekende kinderboekenschrijvers. Met auteurs als Paul van Loon, Carry Slee, Guusje Nederhorst, Marion van de Coolwijk en Daphne Deckers biedt Telekids Boeken e-books voor elke leeftijd. Met dit jaarabonnement kunnen kinderen onbeperkt, ook offline, hun e-books lezen op tablet, e-reader, smartphone en computer.

gallerybooks Telekids Boeken is een samenwerking tussen RTL Telekids en Elly’s Choice. Elly’s Choice is, sinds de lancering eind augustus vorig jaar, het eerste Nederlandse e-book abonnement voor volwassenen. Boudewijn Jansen, CEO van Elly’s Choice: ‘Door het groeiende succes van Elly’s Choice kregen wij vanuit de markt steeds meer vraag naar kinderboeken. RTL Telekids bleek de ideale partner om een kinderboekenconcept mee op te zetten. Via de samenwerking met Telekids activeren wij kinderen met Telekids Boeken om te gaan lezen op een manier die bij deze tijd past.’

Olaf Swinarski, manager RTL Telekids: ‘De afgelopen jaren worden er steeds minder boeken gelezen en zien wij het tabletgebruik onder kinderen enorm toenemen. Door deze twee samen te brengen denken wij lezen een stuk toegankelijker en leuker te kunnen maken voor kinderen die opgroeien in een digitale wereld. Lezen heeft vele voordelen; het prikkelt de verbeeldingskracht, is goed voor de ontwikkeling van het concentratievermogen en voor de taalvaardigheid van kinderen. Met de toegankelijke prijsstelling is Telekids Boeken voor veel mensen bereikbaar en hopen we zowel ouders als kids te inspireren niet alleen boeken te lezen waar ze bekend mee zijn, maar ook nieuwe schrijvers en genres te ontdekken.’

Meer informatie over het abonnement vind je hier: www.telekidsboeken.nl

Vorig artikelOnbeperkt lezen-abonnement Bliyoo ook op ‘modernste’ ereaders
Volgend artikelMassale ebookpiraterij via Google Play Books: Google onderneemt actie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in