Ebookalarm: elke dag een bestseller voor 2 of 3 euro

1
Ebookalarm

Voor wie gek is op koopjes (en laten we eerlijk zijn, wie is dat nu niet?) bestaat er een website waar elke dag een e-book sterk is afgeprijsd: Ebookalarm.nl.

Titels die normaal gesproken meer dan 10 Euro kosten, worden 24 uur lang verkocht voor 2,99: titels tot 9,99 vind je zelfs voor maar 1,98.

Ebookalarm biedt dagelijks een nieuwe mooie titel aan van Singel Uitgeverijen (Nijgh & Van Ditmar, Querido, De Arbeiderspers, Athenaeum en Uitgeverij Q). Singel Uitgeverijen werkt voor deze website samen met Kobo. Dit houdt in dat je om gebruik te kunnen maken van de korting het e-book moet aanschaffen bij Kobo en daarbij de promocode invult die je op Ebookalarm vindt. Heb je nog geen Kobo-account, dan moet je deze eerst even aanmaken. Het bijzondere aan deze actieprijs is dat de korting niet geldt bij andere webwinkels.

Wil je van tevoren weten welke e-books er in de aanbieding komen, dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan elke week een lijst met de titels en hun actieprijs voor de komende dagen.

Vorig artikel‘Vrouwen van 45+ zijn de motor achter de e-bookindustrie’
Volgend artikelVerkoop e-books daalt, uitleningen stijgen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in