Ebookalarm.nl is terug met vernieuwde opzet

2
ebookalarm-vernieuwd

De site Ebookalarm.nl was ruim een maand niet meer bereikbaar, maar is nu terug. Waar Ebookalarm eerst dagelijks een nieuw e-book voor 2 of 3 euro verkocht, zijn er nu maandelijks wisselende acties.

Ebookalarm werd in 2016 gelanceerd door Singel Uitgeverijen (Nijgh & Van Ditmar, Querido, De Arbeiderspers, Athenaeum en Uitgeverij Q). Het idee achter de site was simpel maar origineel: e-books werden 24 uur lang verkocht voor de spotprijs van 2 of 3 euro per stuk. Ebookalarm werkte samen met Kobo waardoor de titels alleen bij Kobo met korting te koop waren. Het bijzondere was dus dat de korting niet bij andere webwinkels gold.

In januari kreeg Ebookalarm, naar eigen zeggen, te maken met een grote serverstoring. Door complicaties kon de site niet op de oude manier doorgaan en werd besloten een nieuwe richting op te gaan. Na een korte periode van afwezigheid is Ebookalarm nu weer terug met een nieuwe opzet. Elke maand zijn er nieuwe titels in de aanbieding, die je niet alleen bij Kobo maar ook bij bol.com, Ebook.nl, Libris en andere webwinkels met korting kunt kopen. Behalve de maandelijkse thema-actie is er ook elke maand een uitgelichte auteur, van wie de titels tijdelijk zijn afgeprijsd.

Vorig artikelStopt Amazon met Liquavista?
Volgend artikelOverDrive bereikt mijlpaal van 1 miljard uitgeleende e-books

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in