Een vook op de Kindle

Een interessant bericht op [b]Vook.com[/b] (via het [b]TeleRead.com[/b] artikel [url=http://www.teleread.com/ebooks/vook-is-on-the-kindle/]Vook is on the Kindle[/url]) : [url=http://www.vook.com/blog/2010/10/its-official-vook-is-on-the-kindle/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+vook+(Vook+Blog)]It’s Official: Vook is on the Kindle ![/url] .

Ik heb het niet zelf uitgetest, maar uitgaande van de definitie van [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Vook]Vook[/url] op Wikipedia is het nogal opmerkelijk dat dat op een Kindle draait .

Een citaat uit de beschrijving van de betreffende vook [url=http://www.amazon.com/gp/product/B003WUYRCM?tag=apture-20]The Master of Rampling Gate[/url] op Amazon :
[quote]Experience this rare Anne Rice short story as a Vook. Read AND watch the heart pounding tale as you take a journey back in time to the late 1800s, (…) [/quote]


Let op: Dit is een bericht van het oude forum van eReaders.nl. Heb je hier een vraag over, of een andere vraag over digitaal lezen en ereaders? Stel hem dan op ons nieuwe forum!