eLinea: Valentijnsactie

0
Actie Valentijn eLinea

Op eLinea lees je onbeperkt de leukste en beste artikelen van honderden kranten, tijdschriften, schrijvers, columnisten en dichters. Voor 9,99 per maand kun  je lezen zoveel je maar wilt, op je smartphone, tablet of PC.

Speciaal voor Valentijnsdag heeft eLinea nu een aantrekkelijke actie: je kunt een eLinea-jaarabonnement aan je geliefde of geheime vlam cadeau doen voor slechts € 49,99 i.p.v. € 119,88, een korting van 58% op de normale prijs. Hij of zij geniet dan een jaar lang van de leukste stukken uit NRC, Vrij Nederland, Mijn Geheim, ZIN, FietsActief, Quote, Esquire, KIJK, Onze Taal, Poëziekrant, Santé en vele andere bladen en kranten. Na een jaar stopt het abonnement automatisch.

Hoe geef je eLinea cadeau?

  1. Stuur een e-mail naar info@elinea.nl en vermeld daarin:
    • -Naam en emailadres van degene voor wie het cadeau bedoeld is.
    • -Eventueel je persoonlijke boodschap voor de ontvanger.
  2. Maak € 49,99 over naar de bankrekening van eLinea te Delft (IBAN: NL49 RABO 0150 4767 28) onder vermelding van ‘Cadeau-abonnement voor [naam ontvanger]’.

Op 14 februari krijgt de ontvanger een mailtje met zijn of haar persoonlijke toegangsgegevens voor het eLinea-jaarabonnement. Natuurlijk worden jouw naam als schenker en je eventuele persoonlijke boodschap erbij vermeld.

Vervolgens krijg je zelf nog een bevestiging per e-mail dat het jaarabonnement is geactiveerd en de toegangsgegevens aan de gelukkige zijn toegestuurd.

De actie geldt tot 12 februari.

Vorig artikelWin een Icarus Illumina XL!
Volgend artikelAbonnementsdienst Scribd wijzigt voorwaarden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in