Elly’s Choice voegt audioboeken toe en wordt Bookchoice

2
ellyschoice-bookchoice

Abonnementsdienst Elly’s Choice gaat vanaf 1 februari verder onder een nieuwe naam. De dienst zal voortaan Bookchoice heten en zal de geselecteerde boeken in 6 verschillende talen beschikbaar maken. Ook heeft Bookchoice audioboeken in het pakket opgenomen.

Wijzigingen in de abonnementsvorm
De boekenclub nam ook de huidige abonnementsvorm (10 e-books per maand voor 2,99) op de schop. Volgens het bedrijf is gebleken dat 10 e-books per maand voor abonnees ‘niet altijd bij te houden is’. Daarbij was er veel vraag naar audioboeken in het pakket. Vanaf februari zal het selectiepakket daarom bestaan uit 8 boeken, die je kunt lezen en luisteren. De keuzepakketten (Man, Vrouw, Literatuur) komen te vervallen.

Bookchoice geeft aan dat ‘de verbreding van het abonnement internationaal zal zorgen voor een iets hogere maandprijs’. Nieuwe abonnees gaan 3,99 per maand betalen, voor de huidige abonnees verandert er op dit moment niets aan de prijs.

App
Audioboeken zijn te beluisteren via de nieuwe Bookchoice-app. In de iTunes store is deze al beschikbaar, Androidgebruikers moeten nog even geduld hebben. In de app kun je zowel e-books lezen als audioboeken luisteren en ook halverwege switchen.

Meer info over Bookchoice, het nieuwe abonnement en de app vind je hier.

 

Vorig artikelBTW-verlaging voor digitale producten ‘met potlood’ in Belastingplan 2018
Volgend artikelReview: Icarus Illumina E654BK

2 REACTIES

 1. Hallo,

  Kan iemand mij vertellen hoe ik de laatste 10 boeken kan opladen.
  Mijn friend gaf mij 30 boeken als cadeau, ik heb nu 20 boeken, t.w.
  December en Januarie.

  Met vriendelijke groet,
  Els Switser.

  Email, elsswitser@hotmail.com

  • Hallo Els,

   Je boeken van december en januari staan nog op ellyschoice.nl, maar je boeken van februari vind je als het goed is op de nieuwe website Bookchoice.com. Je kunt daar gewoon inloggen met de gegevens die je op Ellyschoice.nl gebruikte.

   Veel leesplezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in