Ereader kado – met dank aan ereaders.nl

Hij is er nog niet, maar ik wil het toch even melden (ook om het wachten in te korten)… ik krijg van E Ink een ereader kado 😀

Op 7 maart plaatste ereaders.nl een artikel over ‘read an E-book week’, waarbij een wedstrijd werd uitgeschreven. Je moest een vraag beantwoorden, waarvan het antwoord op de site te vinden was, en je moest feedback geven over de toekomst van ereaders (en dus E Ink), door te reageren op een slagzin.
Natuurlijk las ik de opdracht maar half, zocht niet op de site naar het antwoord, maar verzon zelf wat, en stuurde feedback van ongeveer anderhalf A4tje.

Ik was dan ook erg verbaasd dat ik een mailtje kreeg van Rita Toews, oprichter van ‘read an e-book week’. Ze vroeg of ze mijn mailadres mocht doorgeven aan E Ink. Omdat ze m’n bijdrage interessant vonden, hadden ze hem doorgestuurd naar E Ink, die daar blijkbaar zo te spreken over was, dat ze me een alternatieve prijs wilden geven. Toen ik eenmaal contact had met Sriram K Peruvemba van E Ink, bleek dat ze me zelfs een ereader willen sturen :cheer:

Anyway.. ik heb de reader nog niet ontvangen, het mailtje kwam ook pas 10 dagen geleden, maar ik wil toch al even laten weten dat ik dit een erg toffe actie van E Ink vind. En natuurlijk van Rita Toews van ‘Read an E-book week’. Niet alleen nam ze de moeite mijn mail door te sturen, ze was zelfs in dit geval zo netjes mijn privacy in acht te nemen en eerst te vragen of ze mijn adres mocht doorsturen.
Van E Ink vind ik het wonderbaarlijk dat er zo goed geluisterd wordt naar ideeën van gebruikers. Nou ja, gebruiker.. ik ben nog geen ereader-gebruiker, ik kijk al veel te lang de kat uit de boom, maar ideeën zat, natuurlijk 😉 En natuurlijk hartelijk dank aan ereaders.nl voor het plaatsen van de link naar de site!

Ik weet niet welke reader ze gaan sturen, aangezien ze er zelf geen maken, maar mooi is het sowieso!