Ereaders kopen

Ben je van plan om een e-reader of tablet aan te schaffen? Hieronder kun je doorklikken naar apparaten in verschillende prijscategorieën en vind je actuele prijsinformatie.

Zoek een ereader op prijs:

€ 50 – € 75
€ 75 – € 100
€ 100 – € 150
€ 150 en meer

Zoek een tablet op prijs:

Tot € 150
€ 150 – € 300
€ 300 en meer

Accessoires:

Etuis & Hoesjes
Geheugen
Opladers
Leeslampjes

kobo formaUitgelicht:

Kobo Forma

 

De Kobo Forma is een absolute premium e-reader met instelbare lichtkleur, ergonomisch design, 8 inch scherm met 300 ppi en fysieke bladerknoppen. Dankzij de ingebouwde versnellingsmeter is het apparaat zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. De Kobo Forma is bovendien ook waterdicht en dus zonder problemen te gebruiken aan het strand, in bad of aan het zwembad.

Prijsinformatie

 

kobo clara hdKobo Clara HD

De Kobo Aura H2O is de eerste premium e-reader met een waterbestendig en stofbestendig ontwerp, waardoor je hem zonder zorgen mee kunt nemen naar het strand, in bad en naar bed. Daarnaast heb je met de accuduur van 2 maanden de vrijheid om altijd te blijven lezen, waar je ook gaat of staat. Als je hem per ongeluk in bad laat vallen of er een drankje op knoeit, zal je Kobo Aura H2O probleemloos blijven werken. Gebruik gewoon de meegeleverde droogdoek om de e-reader te drogen zodat je weer lekker verder kunt lezen.

Prijsinformatie