Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Algemeen Over de site Nieuwe website en nieuw forum Reageer op: Nieuwe website en nieuw forum

#19207
Boogsy
Deelnemer

Eerste indruk: weer wat frisser! Boe-roepers zullen er altijd zijn; Corne lijkt zelfs beledigd te zijn.

Wat mij wel opvalt is dat het forum (jammer dat het oude helemaal uit de lucht is!) wellicht wat groots is opgezet. Dat leidt tot een versnippering van topics. Is het nu echt nodig om voor elk type ereader een eigen subforum in te richten? Pas als het aantal topics daarom vraagt, lijkt mij. Voor de huidige omvang zou ik volstaan met 1 forum, en de bezoekers vragen om tussen blokhaken aan te geven over welk type e-reader het topic gaat (“[Kindle Paperwhite] Lampjes knipperen vreemd”). Dat wekt bovendien minder de indruk dat een forum niet “leeft”.

Twee losse puntjes:
– De blauwe menubalk blijft niet “fixed” bovenaan het scherm, maar scrollt het beeld uit. Totdat ik naar boven scroll: dan verspringt ie ineens aan de bovenkant van het venster;
– Een scherpere visuele scheiding tussen de uitklapmenu’s en de pagina (dropshadow) is wenselijk.