Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Algemeen Persoonlijk Voorsteltopic Reageer op: Voorsteltopic

#19652
HildaT
Deelnemer

Ik ben Hilda, woonachtig in de gemeente Marne, Groningen, ik woon vlakbij het prachtige natuurgebied NP Lauwersmeer. (6 km) Ik werk in een woonvorm voor verstandelijk gehandicapten als begeleider en heb hoofdzakelijk late diensten (16:00-23:00) waardoor ik overdag veel vrij ben.
Lezen doe ik op een Kobo Aura, hiervoor had ik een Kobo Glo, deze is verscheept naar mijn zus die in Suriname woont, en daarvoor had ik een Kobo Touch die ik heel snel weer via MP heb verkocht omdat ik verlichting miste en een los leeslampje een ramp vond.
Lezen doe ik, lui als ik ben, het liefst liggend op de bank of als het mooi weer is buiten in de hangmat. Spannende boeken (o.a. Allan Folsom), historische romans (o.a. Bertrice Small, Kathleen Woodiswiss) en roman(netjes) (o.a. Robyn Carr, Nora Roberts) hebben mijn voorkeur.

Naast lezen fotografeer ik veel, voornamelijk natuur, uiteraard in de prachtige NPL maar ook in de tuin en dan vooral macro.