Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Algemene topics over ereaders e-reader met voorleesfunctie Reageer op: e-reader met voorleesfunctie

#23247
Monique Oudshoorn – Vereniging Onbeperkt Lezen
Gast

Als spreekbuis van mensen voor wie tekst niet voor zich spreekt beijveren wij ons als Vereniging Onbeperkt Lezen voor beter toegankelijke boeken. Het e-boek is een uitkomst voor lezers die om wat voor reden dan ook met het gewone boek niet uit te voeten kunnen. In de toekomst hopen wij dat de e-books toegankelijker worden door ze toe te rusten met spraakfunctie en meeleesfunctie (zoals je die ook op sommige websites vind waarop Readspeaker of Browsealoud zijn geinstalleerd). Helaas is men nog niet zover maar ik heb geluiden gehoord dat dit niet lang meer gaat duren.
Ik weet de leeftijd van je zoon niet, maar wellicht biedt het project Yoleo.nl van Dedicon ook mogelijkheden! De digitale boeken zijn daar toegerust met een meeleesfunctie.