Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Kobo Kobo wordt langzaam en loopt steeds vast Reageer op: Kobo wordt langzaam en loopt steeds vast

#23367
Sandra
Gast

Ik merk dat er een software update is geweest bij kobo. Die heeft waarschijnlijk iets met het licht gedaan. In het begin deed ie bij mij helemaal niet. Ik heb geen aura maar h2o. Maar volgens mij heeft aura ook een software update gehad.
Je zou ook eens kunnen kijken of er pdf of slecht opgemaakte epub boeken tussen zit. Merk vaak dat die problemen geven. Ook zou je al je boeken eens op je micro sd kaartje kunnen zetten. Indien je dat hebt. En dan Dan zou je hem eens op de fabrieksinstellingen kunnen zetten. Zet wel eerst je boeken op je kaartje anders ben je ze kwijt. Mocht je er een DRM boek er tussen zitten dan kun je die kwijt zijn. Simpel opnieuw downloaden en de DRM eraf halen met een programmaatje. Is niet anders.
Log dan in bij de boekhandel waar je het boek hebt gekocht en download hem opnieuw.