Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Algemene topics over ereaders Boeken overzetten op nieuwe e-reader Reageer op: Boeken overzetten op nieuwe e-reader

#23706
Joan
Deelnemer

Persoonlijk laadt ik de boeken op mijn computer en zet ze via de computer op een nieuwe reader. Mocht u de boeken niet op één of andere schijf van de computer hebben staan, dan kunt u ook proberen ze alsnog op de computer te krijgen door de oude reader aan te sluiten en de boeken van die reader -extra schijf – naar uw computer te kopiëren. Hou er wel rekening mee dat indien de boeken met DRM beveiligd zijn, alle toestellen op hetzelfde account moeten zijn geregistreerd. Anders krijg je onvermijdelijk een foutmelding. Gemakkelijk is ook de boeken opnieuw te downloaden van uw account bij uw leverancier(s) van e-boeken. M.i. is rechtstreeks overzetten van oude naar nieuwe ereader niet zomaar mogelijk. Zijn uw boeken met Watermerk beveiligd of DRM-vrij dan stelt het probleem van leesbaarheid zich niet.