Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Kobo Kobo Mini wit scherm Reageer op: Kobo Mini wit scherm

#23870
Carel
Deelnemer

Heb je hier iets aan? Ik doel op het laatste stukje film waar de achterwand eraf gaat en een klein gaatje voor reset doeleinden zichtbaar wordt. Het is wel belangrijk dat je met een paperclip ook voelt dat je de miniatuur drukknop die erachter zit bedient, want die drukknop moet enkele seconden ingedrukt blijven zodat de systeemsoftware herkent dat een reset nodig is. Met even kortstondig indrukken lukt het vaak niet.

Helpt het niet, maak dan toch eens voorzichtig die paar kleine schroefjes los. Er zal een printplaatje met electronica tevoorschijn komen met daarop of ernaast een platte, gel-achtige batterij waaraan twee draadjes zitten of een dun kabeltje naar een stekkertje op de printplaat. Dat stekkertje moet dan even losgehaald worden en na 10-15 seconden weer teruggezet.

Misschien kan een meer technische kennis/vriend je anders helpen.

http://youtu.be/DEVUt3itDYM