Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Kobo Digital Rights Management (DRM); kan geen ebooks vanuit mijnbibliotheek.nl lezen Reageer op: Digital Rights Management (DRM); kan geen ebooks vanuit mijnbibliotheek.nl lezen

#23947
annemiek
Deelnemer

Adobe Digital Editions heeft nu vaak het probleem dat je wel je PC kan autoriseren maar dat je de e-reader altijd los nog moet autoriseren (vroeger gebeurde dit automatisch). als je de reader hebt gekoppeld aan je pc en deze is zichtbaar in Adobe Digital Editions dan kan je op het tandwieltje klikken naast de e-reader en dan kies je daar voor autoriseren, alleen dan is de ereader geautoriseerd. Vergeet daarnaast niet om ebooks van de bibliotheek altijd via Adobe Digital Editions over te zetten, anders zal de beveiliging niet opgeheven worden.