Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Algemeen Nieuws & Discussie Elly's choice Reageer op: Elly's choice

#24151
MarianneIL
Deelnemer

Hallo naamgenoot,
Ik heb geen abonnement, maar heb een keer “een maand” cadeau gekregen. Ik zit er ook wel eens over te denken, maar heb nog zo veel ongelezen boeken dat ik er nog even mee wacht.
Elke maand 10 boeken, waarvan er 5 vaststaan en je daarnaast kan kiezen tussen 3 pakketten (vrouw, man, literatuur). Op de site kan je goed zien welke boeken het zijn en ja, het zijn goede boeken. Het zijn niet de net gepubliceerde boeken, maar zelfs als het elke maand 5 voor jou nieuwe boeken zouden zijn, is het nog steeds erg goedkoop.
En wat voor jou ook belangrijk is: je kan ze als epub downloaden en dus op een ereader zetten. Je kan elk boek 4 keer downloaden, dus als je meerdere pc’s gebruikt of als er een keer wat mis gaat, kan je ze (in dezelfde maand) opnieuw downloaden.

groet,
Marianne