Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Algemene topics over ereaders Kindle aankopen bij Amazon in België Reageer op: Kindle aankopen bij Amazon in België

#24539
Joan
Deelnemer

Over die nieuwe Voyage wordt warm en koud geblazen. Vermoed wordt dat slechts weinig mensen geld over hebben voor het dure toestel. De vernieuwde versie zal hier waarschijnlijk een pak duurder uitvallen dan het vorig model (zwakke EURO) en die was al pittig geprijsd. De Paperwhite is in het voorjaar vernieuwd en kreeg dezelfde pixeldichtheid als de Voyage maar behield het verzonken scherm. Verder blijkt dat Duitsland één van de weinige landen buiten de USA is waar de Voyage geleverd kon worden. Als de Voyage 2 er komt dan zal het deze maand wel zijn en dan weten we of die überhaupt naar Europa komt – hoogst waarschijnlijk enkel Duitsland en UK – en voor welke prijs.