Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Kobo nummers Bladwijzers kwijt, staat alleen nog 23% gelezen Reageer op: nummers Bladwijzers kwijt, staat alleen nog 23% gelezen

#24984
Joan
Deelnemer

Wat meer uitleg zou een gericht antwoord mogelijk maken. Over welk toestel gaat het? Wat is gebeurd? Heel soms lijkt de instelling plots te veranderen. Kijk eens onder Instellingen/Leesintellingen – meestal kom je in dit menu door op de streepjes in de rechterbovenhoek van de reader te tikken – en pas daar de instelling terug aan. Als je weet hoeveel bladzijden het boek telt weet je met de aanduiding 23% zo ongeveer wel op welke bladzijde van het boek je bent. Sommige Kindle boeken geven geen bladzijden weer. Ik veronderstel dat je voorheen wel een aanduiding van de blz kreeg. Die moet dus opnieuw in te stellen zijn via de reader.