Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Algemeen Nieuws & Discussie kan de Kobo Aura H20 wat ik ermee wil? Reageer op: kan de Kobo Aura H20 wat ik ermee wil?

#38837
Jeroen
Gast

Dat lijkt me wel. Ik heb zelf een Kobo Glo HD. Daarmee kan je woorden of zinnen markeren en later alle markeringen uit een boek terugzoeken. Je kunt er ook diverse woordenboeken op installeren. Als je een woord selecteert, dan kom je gelijk in het woordenboek (mits geïnstalleerd en de juiste taal van het boek is ingesteld). Wat betreft Frans zit er een verklarend woordenboek op (Franstalig dus) en vertaalwoordenboeken van Frans naar Engels en andersom. Een vertaalwoordenboeken Frans – Nederlands heeft hij niet standaard, maar met wat zoekwerk kan je daar via internet wel aan komen (veel woordenboeken voor Kobo ereaders incl. installatie-instructie op het forum van mobileread.com). Dan kan je direct tijdens het lezen woorden opzoeken.