Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Kobo Accu Kobo Aura One Reageer op: Accu Kobo Aura One

#51698
Richard de Boer
Deelnemer

Het is alleen wel vreemd omdat bij een installatie automatisch de laatst beschikbare firmware wordt opgehaald. Dus als er inmiddels al een tweede Kobo is geprobeerd zou die al de laatste firmware moeten krijgen. Of het moet niet zo recent zijn geweest.

In het Kobo forum op mobileread.com staat een discussie over de batterijduur en de laatste firmware. Daar melden zich mensen die toch nog problemen hebben en de auto-light, auto-sleep of wifi functie uit moeten zetten of een combinatie daarvan.

Het is wel zo dat de batterij in de Aura One minder vermogen heeft dan in andere modellen omdat Kobo het gewicht van het complete apparaat laag wilde houden. Ik las in die discussie een opmerking van iemand dat je gemiddeld 15 uur kunt lezen op de batterij. In dat opzicht valt 12 uur lezen voordat de batterij weer op 0 staat wel mee.