Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Sony Reader Sony T 2 werkt niet met E-reader PC Reageer op: Sony T 2 werkt niet met E-reader PC

#55276
Richard de Boer
Deelnemer

Heb je wel de laatste Windows 10 updates geïnstalleerd? Recent is de zogenaamde Windows 10 Anniversary update uitgebracht, die heeft een zooitje gemaakt van de ondersteuning voor ereaders en dan met name de FAT32 gepartioneerde schijfjes die in die apparaten zitten. In ieder geval bij de Kobo apparaten. Na deze update zijn in ieder geval nog een tweetal patches uitgebracht die de problemen verholpen zouden moeten hebben. Wat is je Windows build nummer (zie je ergens staan als je met je rechter muisknop naar de eigenschappen gaat van deze computer).

Probeer anders ook zoals hierboven al gezegd een andere kabel en/of een andere USB poort op je computer.

Sony zelf zegt wel dat het compatible is, maar ik lees daar niet bij of ze dan ook de laatste Anniversary Windows 10 versie bedoelen of de eerste originele Windows 10 versie toen alles nog gewoon werkte. Sony is ook niet zo actief met ondersteuning, de laatste firmware (misschien ook de enige) update is al weer uit 2014.