Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Kobo Kobo Aura H2O probleem met talen. Reageer op: Kobo Aura H2O probleem met talen.

#73773
Jeroen
Gast

Talen (=menutaal) en woordenboeken zijn hier niet je eerste probleem, denk ik. Het ziet er naar uit dat je om Koreaanse boeken te kunnen weergeven eerst het juiste font moet installeren. Anders weet je e-reader niet hoe hij de Koreaanse tekens weer moet geven.
Kijk eens op: https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=256486. Daar staat een uitleg hoe je het juiste font kunt installeren.

Koreaans zit niet in de standaard op de Kobo te installeren woordenboeken (Chinees/Engels wel volgens mij). Maar er zijn wel mogelijkheden om daaromheen andere woordenboeken op je e-reader te installeren. Eerder heeft op dit forum een bericht gestaan met uitleg hoe je dat kunt doen. Maar dat vraagt volgens mij nog wel nog flink wat meer handigheid, zo moet je eerst een woordenboek-bestand in het juiste bestandsformaat zien te vinden op internet en het dan in een bepaalde map op je e-reader te plaatsen.