Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Kobo Kobo Aura HD al kapot na 4 gelezen boeken. Reageer op: Kobo Aura HD al kapot na 4 gelezen boeken.

#81809
wjw1961
Deelnemer

Ik hoorde van iemand die heeft al twee Kobo’s stuk gehad. Mensen die overwegen een eReader te kopen kunnen misschien maar beter geen Kobo kopen dan. Over de service en klantvriendelijkheid van Kobo NL kun je ook je vragen bij stellen. Zij hebben er geen boodschap aan dat hun product al na het lezen van 5 boeken kapot is. Toen ik Kobo NL vertelde dat ik er nog geen 5 boeken mee gelezen had schreven ze “dat kunnen we niet controleren”. Voor mij voelde dat zo of dat ze zeiden dat ik misschien wel zit te liegen. Kreeg wel een excuus van hun daar over dus dat was dan weer wel netjes.

Misschien wel goed om eens te inventariseren zo’n beetje de gebreken zijn van de Kobo Aura HD? Of beter nog …. hoe te repareren. Heb wel al wat gevonden op YouTube.