Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Kobo Kobo Aura HD al kapot na 4 gelezen boeken. Reageer op: Kobo Aura HD al kapot na 4 gelezen boeken.

#81812
Joan
Gast

Een Kobo ereader met een Audi gaat me wat te ver. Uiteraard mogen e-inkreaders geen gebreken vertonen na korte tijd. Een reader die binnen de garantietermijn stuk gaat, daar is duidelijk iets mis mee. Het probleem met ereaders is vaak dat ze gekocht worden en enkel op vakantie gebruikt. Dan komen fouten slechts uit na de garantieperiode of verpesten meteen de vakantie.

Persoonlijk zou ik Rakuten zeker niet de beste ereaderfabrikant noemen daarvoor is de kwaliteit van de toestellen te wisselend en de Firmware vaak niet stabiel genoeg. Over de updates die nu eens wel en dan eens niet problemen opleveren of het desktopprogramma heb ik het dan nog niet. Sony was inderdaad goed maar werd ouderwets en is uiteindelijk uit de handel genomen. Zelf heb ik nog steeds een 5 inch readertje. En ja, na jaren werkt het nog en ook mijn Kindle Keyboard doet het nog steeds. Zelfs mijn allereerste Cybook, die enkel mobi leest werkt nog, al is hij o n g e l o f e l i j k traag en heb ik het scherm vrij snel na aankoop moeten laten vervangen – ook ik weet niet wat toen fout ging.

Op heden is de Kobo One een prachtig toestel voor wie graag een groter scherm heeft maar de Kindle werkt voor mij het prettigst. Die laatste heeft dan weer een heel vervelend eco-systeem waar je niet uit raakt… Er is altijd wel wat in het ereaderwereldje.

Ach, ik lees ontzettend graag en veel op de ereader en kan nu en dan pech met een toestel aan maar ereaders aanraden doe ik al lang niet meer. Daarvoor is de kwaliteit – ook van de ‘beste’ toestellen – na bijna 15 jaar nog steeds te wisselvallig.