Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Kobo Kobo Aura HD al kapot na 4 gelezen boeken. Reageer op: Kobo Aura HD al kapot na 4 gelezen boeken.

#81813
wjw1961
Deelnemer

Joan jou bericht is zeer waardevol vind ik. Mensen die (weer) een nieuwe eReader willen kopen kunnen hier wat mee.
Ik trek even vergelijkingen met andere electronica. Een auto wordt vaak gebruikt in vergelijkingen. Daar zit tegenwoordig allemaal electronica in, voor alles zo’n beetje. Jaar in jaar uit onder de gekste omstandigheden blijft die het doen.
Mijn robotmaaier, zit ook een schermpje op, binnenin een computer, allerlei sensoren onder de kap, heeft er nu bijna 700 uren op zitten in 4 jaar. In weer en wind houdt hij stand. En de Kobo? is wel 3,5 jaar oud, maar weinig gebruiksuren dus. Ligt op het dressoir en wel steeds af en toe even opstarten en indien nodig opladen. Ik zei tegen mijn vrouw “gebruik jij eens een eReader”. Dus toen de Kobo intensiever werd gebruikt ging het scherm kapot.
Kan Kobo overigens gericht, per eReader, software installeren?