Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Algemeen Nieuws & Discussie E-boeken van KOBO bibliotheek omzetten naar Desktop Reageer op: E-boeken van KOBO bibliotheek omzetten naar Desktop

#82679
Joan
Gast

Ik nam een kijkje op die site maar lijk niet rechtstreeks boeken te kunnen bestellen. Ik word doorgestuurd naar Bol.com en die vermelden dat de boeken via ‘deze app’ slechts op een verlanglijst kunnen worden gezet of ook beschikbaar zijn in Kobo PLUS.

Boeken gekocht via Bol.com kunnen naar de computer worden gestuurd. Vervolgens kun je ze copiëren naar de Sony. Mij komt het voor dat Sony geen Wifi mogelijkheden heeft en niet rechtstreeks boeken kan ontvangen. Copiëren van computer naar de Sony moet wel mogelijk zijn, tenminste als de boeken niet beschermd zijn door DRM. De meeste Nederlandse boeken gebruiken een zgn. Sociaal DRM. Die boeken kunnen op verschillende readers worden gelezen maar bevatten wel een incriptie die naar de oorspronkelijke koper verwijst.