Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Kobo Kobo Aura onzichtbaar in WIN10 Verkenner Reageer op: Kobo Aura onzichtbaar in WIN10 Verkenner

#85453
Ton Visser
Gast

Maar je bent al terug gegaan naar fabrieksinstellingen, dan ben je toch ook in firmware terug?

Ik heb ook al eens een apparaat gehad, weet niet meer precies wat, maar die werd alleen getoond via een usb hub met eigen voeding, die hub dan wel te verstaan.
Rechtstreeks op de pc niet te zien.

Je ziet dus ook de micro SD niet op de PC?

Wij hebben hier twee Sony readers, één daarvan laat zich pas zien als het usb snoer wordt losgenomen en weer aangesloten, dat had ik vroeger met een iRiver ook.
Dit is ook geen Adobe probleem, aan apparaat probleem, kun je eens Googelen op jouw Kobo model en dan een soort reset, zoiets als tegelijkertijd volumeknop en pagina vooruit indrukken?

Alhoewel ik dat Adobe iets vreselijks vind, ik doe daar niet aan mee. Ik sta op het standpunt dat als ik iets koop mag ik er mee doen wat ik wil.
Ik lees voornamelijk Zweedse boeken, die koop ik online met een watermerk als beveiliging, ik kan die boeken aan iedereen doorgeven en op meerdere apparaten lezen. Maar beland dat boek op Piratebay bijvoorbeeld heb ik een probleem, dan is het te herleiden naar mij.
Maar dat is wel een veel vriendelijker systeem van beveiligen tegen piraterij.