Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Kobo Kobo Glo wordt niet meer herkend door pc Reageer op: Kobo Glo wordt niet meer herkend door pc

#87185
Nienke
Gast

Helaas hetzelfde probleem. 3 kabeltjes, Kobo app verwijderen, computer afsluiten via de Shift knop en ook via Calibre (kreeg via mijn ereader niet de juiste URL te pakken waardoor er alsnog niets gebeurde)… Het werkte allemaal niet. Wat een frustratie en belachelijk dat het zo moet en Kobo er niet wat aan doet!

Wat gelukkig in mijn geval wel heeft gewerkt is de tip van Esther, bij deze nog iets meer uitgewerkt:
1. Jezelf het boek mailen.
2. Op je Kobo naar Instellingen>Beta-functies>Start
3. Dan de URL intypen (in mijn geval http://www.hotmail.com). Let op: doe het precies, alleen bijv. hotmail.com werkt niet.
4. Vervolgens kun je zoals gebruikelijk bij desktop versie inloggen (al duurt het allemaal wel wat lang en in mijn geval moest ik steeds aanklikken en dan rechtsonder eerst ’toetsenbord’ aanklikken.
5. Op het mailtje klikken en op het document en dan opent je Kobo met de vraag of je het wil downloaden en dan is het hopelijk gefixt!

Hopelijk werkt het bij jullie ook!