Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Amazon Kindle paperwhite ereader laadt niet meer op Reageer op: Kindle paperwhite ereader laadt niet meer op

#90941
M. Leentje Ho
Gast

Neen, natuurlijk is dat niet normaal. Het kan kan aan de gebruikte USB-kabel liggen. Of wellicht is oplaad unit stuk of niet geschikt. Als andere toestelen wel met de gebruikte oplaadkabel/unit opladen is er een probleem met de batterij. Het batterij-icoon met uitroepteken wil gewoon zeggen dat de batterij volledig leeg is. Als het probleem zich met goed werkende kabels blijft voordoen contacteer Amazon en leg hen het probleem voor. De door hen geleverde kabels zijn meestal uitstekend maar ze moeten wel met een goede stekker gecombineerd worden. Eventueel kan ook de computer als oplaadstation dienen.