Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Algemene topics over ereaders Eerste hulp bij problemen met je ereader: Vastgelopen ereader Reageer op: Eerste hulp bij problemen met je ereader: Vastgelopen ereader

#91405
Philippe
Gast

hallo, tolino is overgegaan naar My vivlio,
om je boeken te downloaden moet je volgende stappen volgen
————–
E-books aankopen op je tolino e-reader doe je voortaan via de webbrowser van je toestel. Tik op de drie horizontale streepjes 3 streepjes linksboven en kies ‘Webbrowser’. De website van Standaard Boekhandel wordt automatisch geopend.

Wordt de website van Standaard Boekhandel niet automatisch geopend? Surf dan naar tolino.sbh.be om onze website te openen. Wil je deze link niet telkens opnieuw invoeren? Sla hem dan op als bladwijzer. Dit doe je zo:

Surf naar tolino.sbh.be.
Tik op het bladwijzersymbool Bladwijzer naast de adresbalk, vervolgens op het plusteken Plus rechtsboven en tenslotte op ‘Opslaan’.
Je vindt de website van Standaard Boekhandel voortaan terug tussen je bladwijzers. Die open je door in de webbrowser op het bladwijzericoon Bladwijzer te tikken.