Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Algemene topics over ereaders Eerste hulp bij problemen met je ereader: Vastgelopen ereader Reageer op: Eerste hulp bij problemen met je ereader: Vastgelopen ereader

#91438
Martijn
Gast

Heb hier een Kobo Aura H20 die bevroren was in het “slaapscherm”. Niets hielp. Reset via knoppen kon niet, computer zag hem ook niet. Kobo helpdesk was compleet nuteloos. Was net een maandje over de 2 jaar garantie, dus het enige wat ze konden doen, was een kortingsbon van €25 bij aanschaf van een nieuwe bij Bol.com.

Heb hem een hele tijd laten liggen in de hoop dat de batterij zou leeglopen, maar helaas. Na 9 maanden nog steeds geen verandering. Ondertussen hebben we al een ander aangeschaft.

Heb hem vandaag maar eens opengemaakt. Vervolgens de batterijkabel losgekoppeld: scherm bleef op het zelfde beeld staan. Weer vastgemaakt en power+reset ingedrukt. Vervolgens herstart hij weer en werkt hij weer als behoren. Leuk detail: batterij is nog op 76% na 9 maanden.

Lezen is dus weer mogelijk. Denk wel dat ik maar uit de buurt van water hou. Erg jammer dat Kobo dit niet gewoon repareert en het apparaat meteen afschrijft. Neem aan dat zij de afsluitende lijm wel kunnen vervangen, zodat hij waterdicht blijft.