Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Algemeen Over de site boeken niet te vinden op de kobo glo ereader, vanaf ADE op de ereader gezet

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #81646 Reageer
  ik
  Deelnemer

  Het lukt me niet op de boeken te zien op de ereader, terwijl ze op de computer wel te zien zijn.
  alleen kobo boeken die je kunt kopen zie ik op de ereader, maar zelfs dat kan niet zonder credit card.
  Ik heb alles geupdated en ADE opnieuw weer ingesteld, Kobo weer vernieuwd.
  synchroniseren lukt ook. Zie alleen Kobo Winkelen op home en verlanglijstje maken.
  Wie kan helpen?

  #81700 Reageer
  Joan
  Gast

  Persoonlijk gebruik ik al jaren geen ADE meer. Calibre betekent voor mij gewoon minder gedoe voor boeken met sociaal-DRM of zonder DRM en Nederlandse boeken kun je ook via de Kobowinkel met sociaal-DRM verkrijgen. Binnenhalen in Calibre en verzenden naar de aangesloten reader, ontkoppelen, reader even laten synchroniseren en lezen maar. Voor boeken met Adobe-DRM kan ik je niet meer helpen, al zou het mij verwonderen dat je die boeken op de computer kunt openen en er niet in slaagt ze te krijgen op een voor hetzelfde account geauthorizeerde reader. Is dit je eerste reader?

  #81713 Reageer
  ik
  Gast

  Bedankt voor je berichtje. Dit is mijn eerste ereader, eerste 2 jaar nooit problemen gehad, maar ik heb een halfjaartje niet gebruikt, en na de update van Kobo problemen. Het is mij gelukt om weer boeken erop te krijgen via ADE, ik heb de ereader terug naar de fabrieksinstellingen gezet, Kobo en ADE verwijderd van de computer. Alles opgeruimd via CC cleanier En opnieuw opgestart, alles er weer opnieuw opgezet. Toen deed de ereader weer. Maar ik ga even kijken wat calibre is, en hoe je daar iets ophaalt.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Reageer op: boeken niet te vinden op de kobo glo ereader, vanaf ADE op de ereader gezet
Je informatie: