Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Algemeen Nieuws & Discussie E-boeken van KOBO bibliotheek omzetten naar Desktop

Dit onderwerp bevat 4 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Joan 1 jaar, 2 maanden geleden.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #82524 Reactie

  Sandra1983
  Bijdrager

  Hoe kan ik mijn e-boeken die ik via Kobo heb gekocht en nu dus alleen op mijn ereader van Kobo staan omzetten naar mijn desktop om daar verder te lezen. En overzetten op een Sony ereader.

  Via de Calibre bibliotheek zie ik doe boeken wel op mijn reader staan, maar ik kan ze niet kopieren. Op het apparaat zelf kan ik de epub bestanden niet vinden.

  Waar gaat het mis?

  #82526 Reactie

  monique

  volgens mij kun je ze opnieuw downloaden als je inlogt bij kobo

  #82557 Reactie

  Joan

  Inderdaad de boeken slaan in je Kobo bib op het internet. Inloggen en opnieuw downloaden op je computer en klaar is Kees.

  #82674 Reactie

  Jozefine Gaesterhuis

  Ik heb via een website over leuke kinderboeken een aantal kindeboeken e-books aangeschaft, maar het lukt me niet om deze in te laden op de sony. Dit gebeurt me helaas wel vaker. Ik denk dat er misschien iets mis is met het apparaat.

  #82679 Reactie

  Joan

  Ik nam een kijkje op die site maar lijk niet rechtstreeks boeken te kunnen bestellen. Ik word doorgestuurd naar Bol.com en die vermelden dat de boeken via ‘deze app’ slechts op een verlanglijst kunnen worden gezet of ook beschikbaar zijn in Kobo PLUS.

  Boeken gekocht via Bol.com kunnen naar de computer worden gestuurd. Vervolgens kun je ze copiëren naar de Sony. Mij komt het voor dat Sony geen Wifi mogelijkheden heeft en niet rechtstreeks boeken kan ontvangen. Copiëren van computer naar de Sony moet wel mogelijk zijn, tenminste als de boeken niet beschermd zijn door DRM. De meeste Nederlandse boeken gebruiken een zgn. Sociaal DRM. Die boeken kunnen op verschillende readers worden gelezen maar bevatten wel een incriptie die naar de oorspronkelijke koper verwijst.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Reageer op: E-boeken van KOBO bibliotheek omzetten naar Desktop
Mijn informatie: