Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Algemeen Nieuws & Discussie Hoe om te gaan met eenzaamheid?

 • Dit onderwerp is leeg.
3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #91875 Reageer
  Jojos
  Gast

  Hallo iedereen. Ik denk dat ik niet de enige ben die last heeft van eenzaamheid nadat de relatie met mijn partner is verbroken. Daarom neem ik contact met u op. Hoe vermaak je jezelf en hoe ga je om met deze staat van eenzaamheid?

  #91876 Reageer
  salmon
  Gast

  Ik zal je uit eigen ervaring vertellen: omgaan met eenzaamheid is moeilijk, maar heel goed mogelijk. Persoonlijk heeft het kijken naar diverse filmpjes op https://nl.levelsex.com/ mij vaak gered omdat ik mijn vriendin miste. Na verloop van tijd raakte ik echter aan deze aandoening gewend en nam mijn pijn af. Na verloop van tijd schakelde ik over op mijn werk, creativiteit en vrienden. Het heeft me geholpen om uit een depressie te komen en me eindelijk gelukkig te voelen.

  #91877 Reageer
  nirter
  Gast

  Het uitmaken met een partner is een zeer trieste gebeurtenis en iedereen gaat er anders mee om. Iemand bezoekt een psycholoog en iemand kan het allemaal zelf overwinnen. Persoonlijk raad ik je aan om je ervaringen te delen met iemand uit je familie of vrienden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Reageer op: Hoe om te gaan met eenzaamheid?
Je informatie: