Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Ereaders Algemene topics over ereaders Kan ebook niet openen

 • Dit onderwerp is leeg.
15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 21)
 • Auteur
  Berichten
 • #23013 Reageer
  AnnemiekeVB
  Deelnemer

  Ik heb een ebook gekocht maar ik krijg hem niet geopend! Andere boeken zet ik altijd gewoon via de computer op de ereader. Maar bij dit boek (de lege stad van Simone van der Vlugt) lukt het dus niet. Zegt steeds “open book failed”?? Ik ben nog niet echt handig met de ebookreader, is er iemand die me kan helpen??

  #23014 Reageer
  HildaT
  Deelnemer

  Heb je het programma Calibre? Ik meen dat wanneer je het boek in Calibre gaat converteren van epub naar epub dit wel eens wil helpen

  #23015 Reageer
  AnnemiekeVB
  Deelnemer

  Alvast bedankt voor de tip Hilde! Ik heb geen Caliber…Ik heb wel Digital Editions op de computer maar dat heb ik eigenlijk nog nooit echt gebruikt… Kan dat converteren daar ook mee?

  #23016 Reageer
  Carel
  Deelnemer

  Nee, dat gaat niet Annemieke. Calibre is een pakket voor het beheren van ebooks. Je kan er enorm veel mee, is gratis en is instelbaar voor de Nederlandse taal. Kijk maar eens rond op de site van de maker. http://calibre-ebook.com/

  #23025 Reageer
  HildaT
  Deelnemer

  Erg mooi programma om je boeken te beheren.

  #23028 Reageer
  AnnemiekeVB
  Deelnemer

  Ik heb Calibre gedownload, ga er van de week eens rustig voor zitten. Carel en Hilde alvast bedankt voor de tips, ik hoop dat het hiermee lukt het boek te openen.

  #23181 Reageer
  Anoniem
  Inactief

  thumb up

  #83074 Reageer
  Beijersbergen
  Gast

  Ik heb gedownloade ebooks. Nu kan ik ze niet openen/ lezen. Hoe kan dit?

  #89869 Reageer
  Jannes
  Gast

  Hi All,

  Gister heb ik op mijn Kobo H2O een boek gekocht via de app op de reader. Helaas geeft hij nu de melding ‘Oeps! Dit document kon niet worden geopend’.

  Weet iemand raad wat te doen. Goed om te weten dat ik dit via wifi in Nepal heb gedaan. (Wellicht maakt dit uit…)

  Groet,

  Jannes

  #90222 Reageer
  Jan Gerrits
  Gast

  Ook ik krijg de melding “Oeps! Dit document kon niet worden geopend’. Wie wil mij helpen?

  #90225 Reageer
  Lida Tode
  Gast

  SYNCHRONISEREN LUKT NIET MEER. IS ER GEEN TELEFOONNUMMER VAN KOBO? BEETJE IRRITANT DAT IK NIEMAND KAN SPREKEN

  #90387 Reageer
  C van den Maagdenberg
  Gast

  Idem hier, ik heb een ePUB e-book gekocht op bol.com en als ik deze wil openen op mijn Kobo e-reader krijg ik de melding “oeps, dit document kon niet worden geopend”… Op mijn tablet kan ik hem wel gewoon openen.

  #90388 Reageer
  Luna
  Gast

  Jezelf even afmelden en dan weer opnieuw aanmelden met je bol of kobo account op de e-reader. Kost vijf minuutjes werk, maar meestal openen daarna de gekochte ebooks weer.

  #90406 Reageer
  Guy
  Gast

  Bedankt voor de tip Luna, dat werkt inderdaad ik zit daar al twee dagen mijn hoofd op aan het breken.

  #90880 Reageer
  Jorien
  Gast

  Sinds een paar weken heb ik een Kobo Libra H2O. Super fijne ereader en heel erg blij mee. Hij is gekoppeld met mijn bol.com account en dat werkt heel goed. Nu heb ik bij de Libris e-books gekocht en die krijg ik met geen mogelijkheid op mijn ereader. Ik heb (volgens mij) zo’n beetje alles wel geprobeerd. Iemand tips of hetzelfde probleem (gehad)?

  Ik heb het geprobeerd met:
  – gewoon slepen naar de directory;
  – overzetten via Adobe Digital Editions (versie 3 en 4);
  – overzetten via Calibre (en ze daar ook nog een keer van epub naar epub geconverteerd)
  Alles geeft aan dat het lukt (als in: nergens een foutmelding en volgens Adobe en Calibre staan de boeken ook op mijn ereader). Ook zijn de bestanden zichtbaar op de ereader via de verkenner van mijn laptop. Als ik echter mijn ereader loskoppel dan staan de boeken niet in mijn boeken overzicht (filter staat op ‘Alles’).

  Inmiddels heb ik een middag doorgebracht met de Kobo helpdesk op de chat, ben ik terug geweest naar Coolblue en daar een nieuwe ereader gekregen en heb ik Libris gebeld om te checken of er iets mis is met de bestanden, maar zonder resultaat.

  Kortom: enorm frustrerend! Heeft hier iemand nog een gouden tip?? 🙂

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 21)
Reageer op: Kan ebook niet openen
Je informatie: