Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Home Forums Algemeen Nieuws & Discussie Problemen met Adobe Digital Editions

 • Dit onderwerp is leeg.
6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #23123 Reageer
  Pieter de Boer
  Bijdrager

  Ik krijg het niet voor elkaar mijn Kobo-Glo eReader zichtbaar te krijgen als icoon in Adobe Digital Editions. Heb alle instructies van Kobo opgevolgd (fabrieks-instellingen gereset, Versie 4.0.3 vervangen door versie 3.0 en opnieuw geauthoriseerd etc.). Bij Adobe kom ik geen stap verder. Zeer triest niveau van hulpverlening!. Als ik mijn eReader verbind met mijn Laptop (ook op mijn werkplek). word deze niet zichtbaar en kan ik de eReader dus ook niet authoriseren en elders aangeschafte boeken slepen naar mijn eReader. Wie weet er een oplossing? Ik hoor graag. Pieter de Boer

  #23124 Reageer
  zetmolm
  Bijdrager

  Heb je al eens een ander kabeltje geprobeerd? De symptomen die je beschrijft passen precies bij een kapotte kabel.

  #23125 Reageer
  Pieter de Boer
  Bijdrager

  Hoe simpel kan het zijn! Had hier niet aan gedacht. De eReader werd met de originele kabel wel gewoon opgeladen.
  Had per ongeluk nog een ander passend kabeltje. Hiermee was het problem inderdaad opgelost.
  Bedankt voor de tip & fijne dag.

  #85456 Reageer
  Annemiek van der Heijden
  Gast

  Ik heb hetzelfde probleem met Adobe Digital Editions. Heb een Kobo Aura One. Adobe Digital Editions geïnstalleerd op mijn macbook air en geautoriseerd. Vervolgens de Kobo e-reader aangesloten. Deze blijft heel even zichtbaar in het scherm van Adobe Digital Editions op mijn computer waarna het programma (ADE) plotsklaps afgesloten wordt en een foutmelding geeft (ADE quit unexpectedly) Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen. Ander kabeltje zoals hierboven omschreven heb ik ook al eens geprobeerd.

  #88367 Reageer
  bert van steijn
  Gast

  Bij aansluiten Kobo E-reader op PC en aanklikken <laden/verbinden> komt op E-reader “verbonden en opgeladen”, maar op de pc is de E-reader niet zichtbaar in de verkenner en dus ook niet in AdobeD.E. Ander kabeltjes hielpen ook niet ! Wie heeft een oplossing?

  #91408 Reageer
  Audry
  Gast

  6-6-2021 hier hetzelfde. Iemand een idee hoe dit opgelost kan worden.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Reageer op: Problemen met Adobe Digital Editions
Mijn informatie: