Let op: je bent niet ingelogd. om in te loggen of een account aan te maken. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

Aangemaakte reacties

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: kobo onthoudt niet welk boek ik lees #28976
  vinz3nt
  Deelnemer

  ik kan ook geen enkel boek toevoegen aan een verzameling. Als ik op de + klik komt er wel een vinkje te staan maar bij opslaan verdwijnt dat gewoon.

  In reactie op: Ik zie maar 3,15 GB ipv 4 #28974
  vinz3nt
  Deelnemer

  Dat komt mede omdat geheugencapaciteit binair wordt berekend en niet decimaal, iedereen gaat er klakkeloos vanuit dat 4 gigabyte 4000 megabyte is maar in werkelijkheid is dit 3.7 gigabyte maar elke fabrikant noemt dat 4 gigabyte. Elke fabrikant doet dit, ook met je harde schijf, usb drive, mp3 speler. Ten eerste lijkt de opslag groter wat beter verkoopt voor de fabrikant natuurlijk maar vooral zou anders iedereen vragen stellen over de vreemde capaciteiten.
  Je Kobo heeft dus in werkelijkheid 3.7 GB waarvan al een gedeelte in gebruik is door het besturingssysteem en allerhande rommel die er al op staat.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)