Gedoe om geld

0

Waarom is er vaak zoveel gedoe om geld tussen partners? Waarom zijn deze aanvaringen zoveel heftiger dan andere? En waarom speelt geld regelmatig een rol bij echtscheiding? In dit boek praten zeven paren over hun problemen met geld en de conflicten die het veroorzaakt in hun relatie.

Dit boek gaat over de psychologische impact van geld op gezinnen en op kinderen. Het laat zien hoe het voelt om op te groeien met heel veel geld of met juist heel weinig. Het maakt ook duidelijk hoe belastend het voor een kind kan zijn als een vader failliet gaat of financieel maar nauwelijks het hoofd boven water kan houden. Dit soort moeilijke omstandigheden in het vroegere gezin hebben hun sporen nagelaten bij veel van de partners en die zorgen later voor geldconflicten in hun huwelijk of relatie. Als partners hun verleden gaan onderzoeken, krijgen ze een nieuwe kijk op oude problemen en kunnen er effectiever mee omgaan.

Dit ebook kost voor bezoekers van eReaders.nl tijdelijk slechts €5,95 (normale prijs: €9,95). Voer daartoe de volgende kortingscode in tijdens het bestellen: 5A638151. Bestel dit ebook

Vorig artikelOnaantastbaar
Volgend artikelEbook overzicht: let the ereader games begin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in