Gratis boek Deon Meyer tijdens Spannende Boekenweken

0
spannende boekenweken3

Met de uitreiking van de Gouden Strop zijn gisteren de Spannende Boekenweken weer van start gegaan. Dit jaar zetten de Spannende Boekenweken de thriller als vakantieboek in het zonnetje. 40% van de Nederlanders leest op vakantie meer dan normaal en spanning is daarbij het favoriete genre. De campagne duurt tot en met 25 juni. 

Tijdens de campagne krijg je bij besteding van minimaal €12,50 aan Nederlandstalige boeken of e-books het boek of e-book De vrouw in de blauwe mantel van de Zuid-Afrikaanse auteur Deon Meyer cadeau. Gedurende de Spannende Boekenweken doet Deon Meyer een tournee langs verschillende boekhandels en andere locaties. Hij bezoekt onder meer Broese in Utrecht, het Ambassadehotel in Amsterdam en Boekhandel Dominicanen in Maastricht.

Gouden Strop en Schaduwprijs
De Gouden Strop ging dit jaar naar Felix Weber. Hij won de prijs voor zijn literaire thriller Tot stof. In 2011 won de auteur de prijs ook al voor zijn boek De handen van Kalman Teller. De Schaduwprijs, de prijs voor het beste oorspronkelijke Nederlandstalige thrillerdebuut, ging naar Jan van der Cruysse voor Bling bling. Diamantroof in Delhi.

Vorig artikelNieuw startscherm en updates op je Kobo
Volgend artikelReview: Kobo Aura H2O Edition 2 (2017)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in