Gratis boeken downloaden

[field “googleads” post_id=11698]

Op internet zijn veel gratis boeken te vinden. We hebben de beste bronnen voor je op een rijtje gezet. Via deze sites kun je direct de mooiste en leukste gratis ebooks downloaden. Met deze gratis Nederlandstalige boeken kun je urenlang lezen!

1. eReaders.nl

Een uitgebreide selectie van gratis boeken vind je op onze eigen site, eReaders.nl. De boeken die je hier kunt downloaden zijn in PDF en ePUb-formaat. Het gaat zowel om klassiekers als moderne boeken.

Klik hier om naar de gratis boeken van eReaders.nl te gaan.

2. Gutenberg.org

Op Gutenberg.org vind je vele honderden gratis Nederlandstalige boeken in ePub-formaat. Het gaat om klassiekers, waar het copyright van is verstreken. De boeken zijn gedigitaliseerd door vrijwilligers en mogen gratis verspreid worden.

Klik hier om naar Gutenberg.org te gaan.

3. DBNL

De Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren is een online bibliotheek waar je gratis boeken kunt downloaden in ePub en PDF-formaat. De boeken zijn door de DBNL zelf gedigitaliseerd en worden gratis aangeboden op de website. Een deel van de collectie kun je downloaden in ePub-formaat, een ander deel is in PDF-formaat te downloaden.

Klik hier om naar de DBNL te gaan.

4. PDFBooksForFree.com

Bij PDFBooksForFree.com vind je onder meer gratis (klassieke) romans, thrillers, reisgidsen en zakelijke titels. Je kunt deze gratis downloaden in PDF-formaat, waarna je ze makkelijk kunt lezen op je tablet of laptop.

Klik hier om naar de site van PDFBooksForFree.com te gaan.

5. GratisEpub.nl

GratisEpub biedt je een overzicht van ebooks in het universele bestandsformaat ePub. Je kunt deze boeken direct gratis downloaden en lezen op je ereader , tablet of smartphone. De selectie is breed, van gratis klassiekers tot moderne lectuur.

Klik hier om naar GratisEpub te gaan.

6. GratisPDF.nl

Op GratisPDF.nl vind je, je raadt het al, gratis PDF-bestanden. Je hebt er keuze uit een groot aantal categorieën met boeken die je op je tablet, pc of laptop kunt lezen.

Klik hier om naar GratisPDF.nl te gaan.